Daging paling lembut  vs Kurang lembut. Baca artikel penuh disini..

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Daging mempunyai kandungan protein yang sangat  tinggi. Daging lembu dan kambing terdiri daripada jenis daging merah.

Jenis-jenis bahagian daging:

Daging paling lembut 

  • rib
  • sirloin
  • short lion

Daging lembut

  • chuck
  • round

Daging kurang lembut

  • flank
  • short plate
  • brisket
  • shank

Jika anda ingin melaksanakan Aqiqah dan Qurban tahun ini, sila hubungi 017-7240067 (Omar) / 072325105 (Pejabat).

Lawat www.lembukorban.com.my (bagi perkhidmatan sepanjang tahun Akikah) atau

Lawati www.lembukorban.com.my (untuk Korban dan Akikah semasa tempoh Haji)

Jazakallah

Pasukan Korban Johor

Leave a Reply